Hollywoodští hříšníci - Fox, Victoria (Klokan (Alpress), 2011)
Sňatek s Colem zajistil Laně místo mezi společenskou smetánkou. Netuší, že se nechala polapit do zlaté klece a že se jí to vymstí. Kariéra krásky Kate bledne stejně rychle jako její půvab... Když se dozví, že manžel má mladou milenku, plánuje šokující pomstu. Ani Chloe nikdo nevaroval před rockerem Natem - bude on příčinou jejího pádu? Jakou cenu ženy zaplatí za své touhy, úspěchy i hříchy?