Železná řeka - Parker, Jefferson T. (Brána, 2011)
Na prašné dálnici poblíž hranice mezi USA a Mexikem je sražen autem a pohozen v poušti Mike Finnegan. Jako zázrakem přežije a dostává se do nemocnice v malém pohraničním městečku Buenavista. Venku, u hraniční řeky Iron River, probíhá krutá válka mezi pašeráky drog, zbraní a alkoholu a federálním týmem pod vedením Charlieho Hooda. Mike Finnegan zjišťuje, že ani za okny nemocničního pokoje neztratil své zázračné schopnosti, a dokáže předvídat krvavé události, které se teprve stanou.