Moc přítomného okamžiku : kniha o duchovním osvícení - Tolle, Eckhart (Pragma, 2001)
Esenci Tolleova poselství je jednoduché pochopit: když se spojíme s tichem ve svém nitru, překročíme hranice své aktivní mysli a emocí a objevíme hloubku trvalého klidu a spokojenosti.