Emoce / Zbavte se zlosti, žárlivosti a strachu - Žlábková, Jana (Pavel Dobrovský - BETA, 2015)
Mistr Osho zdůrazňuje, že základem všech složitých životních situací jsou silné emoce, které nejsme schopni zvládat, čímž narušujeme osobní i pracovní vztahy a negativně ovlivňujeme své zdraví. A navíc řešíme věčné dilema, protože nevíme, zda máme emoce vyjadřovat, nebo potlačovat. Osho nabízí třetí variantu, jíž je pochopení kořenů emocí, jejich pozorování a zvládání.