Byla jsem madam Mao - Min, Anchee (Euromedia Group, 2004)
Strhující příběh o vášni, ctižádosti, krutosti, soupeření a boji o přežití, v němž plně ožívá jedna z nejvíc fascinujících žen dvacátého století, Ťiang Čching, manželka předsedy Maa.