Čas zázraků - Maxwell, Cathy (Orchidej, 2013)
Když Abigail Montrossové hrozí, že ji otec provdá za muže dvakrát tak starého, jako je ona, navíc s třinácti dětmi na krku, rozhodne se uprchnout s neodolatelně okouzlujícím baronem Andresem de Vasconia. Ví, že tento nejpřitažlivější muž v Londýně má špatnou pověst, ale věří jeho slibu, že ji bude chránit, a nechá se vlákat do jeho ložnice. Andres je přesvědčen, že s půvabnou a velmi bohatou dívkou uzavírá pouze sňatek z rozumu