Faraonka - O'Neill, Patricie L. (Klokan, 2011)
Krásná a nadaná Hatšepsut se připravuje na roli budoucí královské manželky. Když je však vyvolený ženich zabit, musí si vzít jeho násilnického bratra Thutmosea, ale ten zemře. Po jeho smrti je Hatšepsut jedinou nadějí na záchranu Egypta.