Nezralý pro lásku - Smith, Barbara Dawson (Orchidej, 2006)
Ethan Sinclair, hrabě z Chaselbournu, je snad nejnebezpečnější ze všech svůdníků celé Anglie. Jakmile se ale u jeho dveří objeví Jane Mayhewová, bystrá a energická mladá žena, jíž by si však normálně ani nevšiml, je náhle nucen řešit následky svého neodpovědného jednání. Na Janině prahu totiž kdosi zanechal nemluvně a zpráva na přiloženém lístku tvrdí, že dítě je jeho. Ethan ví, že mu nezbývá, než se o ně postarat, avšak to poslední, po čem by toužil, je zaplést se s upjatou a počestnou Jane. Někdy ovšem osud nehledí na to, co si člověk přeje.