Ulovila jsem ho v buši - Pawlowská, Halina (Motto, 2014)
O čem je má knížka? O tom, že není nic krásnějšího, než když i slonům dojetím nad vaší láskou padají choboty, a taky o tom, že není nic směšnějšího, než když se v Africe vášnivě zamiluje zralá, velká, bílá žena. A taky o tom, že i lovec se může stát kořistí!