Adrenalin - Pížl, Jaroslav (Druhé město, 2010)
Co obsahuje poslední zpráva od Korce? Tři měsíce po událostech popsaných ve Sběratelích knih míří Jiří Ryska vlakem na západ. Další noční eskapády, jiné ženy. Kdo s kým je příbuzný ve Stráži? Celý život během tří dnů a nocí. Drogy? V nezbytné míře. Násilí? Ano. Láska? Incest. A na konci stojí Ryska tváří v tvář sám sobě, všemu, po čem kdy toužil, čeho se obával. A vy s ním.