Sága Stmívání : oficiální ilustrovaný průvodce - Meyer, Stephenie (Egmont, 2011)
Všechny dílky skládačky konečně zapadají do sebe. V roce 2005 se čtenářům představili Bella Swanová a Edward Cullen a zrodil se celosvětový fenomén. Od té doby četly tuto úchvatnou upíří milostnou ságu miliony čtenářů. Nyní Stephenie Meyerová sama poprvé odhaluje tajemství ságy a zveřejňuje další exkluzivní materiály ze svého archivu, včetně profilů postav, rodokmenů, map, odkazů a vysvětlivek. Tento jediný oficiální průvodce poskytne díky téměř stovce barevných ilustrací a fotografií čtenářům zcela nový pohled na ságu Stmívání, od Bellina prvního dne ve Forks až po strhující závěr knihy Rozbřesk.