Chloe, víla topasového kamene - Meadows, Daisy (Duhová kouzla, 2010)
Chloe nemůže bez svého kouzelného drahokamu proměnit ani žáby na květiny, ani dívky na víly. Je možné, že by se topas skrýval v přísně střeženém obchodě s maškarními kostýmy?