Třpytilka, ozdůbková víla. - Meadows, Daisy (Duhová kouzla, 2011)
Třpytilka, ozdůbková víla, potřebuje svůj kouzelný měšec, aby mohla připravovat krásnou slavnostní výzdobu. Jenže na měšec má spadeno zlomyslný šotek. Ještě že jsou tu Ráchel a Kristýna, které pomohou Třpytilce měšec zachránit. V každém ze sedmi nových příběhů Duhových kouzel je třeba sebrat zlomyslným šotkům jeden kouzelný měšec a vrátit ho vílám slavností. Pomozte Ráchel a Kristýně získat všechny kouzelné měšce zpátky a zachraňte oslavu ke stému výročí svatby krále Oberona a královny Titanie!