Panenka z kostí - Black, Holly (Beletrie pro děti a mládež, 2014)
Děsivé dobrodružství tří kamarádů, kteří si hrají ve vlastním vymyšleném světě, je záhadná porcelánová panenka jenom hračka nebo v sobě skrývá něco zlověstného?