Moucha v kleci a jiné povídky - Menšík, Radovan (Nakladatelství Franze Kafky, 2011)
Sedmnáct nevšedních povídek mladého autora Radovana Menšíka, které zaujmou především originalitou a tím, že vybočují ze současné české prózy. Svět plný zdánlivě bizarních příhod, našich představ a jevů, opakujících se po tisíce let, obklopuje člověka, který svou fantazií dává svému bytí další dimenzi