Láska na cizím hrobě : románky - Němec, Ludvík (Druhé město, 2013)
Pětice příběhů o láskách sněných i nesněných, a především o snílcích, kteří ten rozdíl nesnadno rozeznávají. Autor nabízí rozkoše nejen milostné, ale především literární, jež činí z četby "románků" sugestivní prožitek.