Agentura - Frýbort, Pavel (Šulc - Švarc, 2011)
Bebe je zaměstnancem Agentury, která vyrábí skandály pro média i tajné služby. Nyní je vyslán do města s velkou nezaměstnaností, kde pomůže populistickému politikovi ve volební kampani, protidrogové centrále rozkrýt gang narkomafie a miliardáři při pátrání po únoscích manželky. Všechny tři případy spolu souvisí, ale ve městě začne řádit komando smrti, odstraňující nepohodlné svědky. Bebe a reportérka Květa Sluková mají zemřít taky, protože odhalili pravý důvod divokých a krvavých událostí.