Pražský tanec smrti : Ze dnů "osvobození" v roce 1945 - Barényi, Olga (Plus, 2012)
Kontroverzní román o dnech Pražského povstání, napsaný na základě osobních vzpomínek autorky, polozapomenuté spisovatelky a dramatičky s českými kořeny.