Modlitby klína - Roche, Charlotte (Beletrie, 2012)
Román Modlitby klína vypráví příběh tří úplně obyčejných dnů v životě Alžběty Kiehlové - výchova dětí, biopotraviny a terapie patří k jejímu životu stejně jako společné návštěvy bordelu s manželem. Alžběta, žena krátce po třicítce, je neurotická, rezervovaná a také vždy připravená na nejhorší. Bojí se téměř všeho - s výjimkou sexu.