Ilustrované dějiny naší země pro děti i dospělé + komiks - Dvořáček, Petr (Naše země, 2013)
Unikátní kniha o dějinách naší země v sobě spojuje komiksové příběhy o nejdůležitějších událostech historie a věcné popsání dané doby včetně velkého množství obrázků a fotografií. Na 200 stranách knihy jsou zajímavě a poutavě popsány dějiny naší země od lovců mamutů po současnost. Kniha je vhodná pro každého, koho zajímají naše dějiny, pro děti, mládež i dospělé. Lze použít jako učebnice. V knize je jedenáctistránkový přehled panovníků naší země včetně jejich stručné charakteristiky. Čtením komiksu v knize se zábavnou formou učíte dějiny naší země