Padněte na kolena - MacDonald, Ann-Marie (Lidové noviny, 2008)
Formou epické ságy se rozehrává temný, ale hluboce působivý příběh rodiny Piperových, plný postupně odhalovaných šokujících tajemství, vedoucích k jednomu z nejpřekvapivějších rozuzlení.