Sirotčinec slečny Peregrinové. - Riggs, Ransom (Jota, 2014)
Deset podivných dětí prchá před armádou obludných monster. A pomoci jim může jen jediný člověk - jenže ten je uvězněn v těle ptáka. Příběh vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků - do světa obydleného "podivnými" dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat. Stejně jako v prvním díle v sobě i druhá část spojuje napínavou fikci s dosud nepublikovanými dobovými fotografiemi a nabízí tak jedinečný čtenářský zážitek.