Všechny jeho touhy / série Všechno nebo nic - Gibbs, CC (Domino, 2013)
Padesát odstínu šedi v bledě modrém. Jenom poněkud lépe napsaných:-) Katherina Hartová nemůže uvěřit svému štěstí: přijali ji do Knight Enterprises, jedné z nejslavnějších firem na světě! Po prvním setkání s Dominikem Knightem, ředitelem společnosti, kterého provází velmi skandální pověst, ale lehce znejistí - a vůbec to není kvůli práci. Dominikovi je dvaatřicet let, vlastním úsilím se stal miliardářem, má nezkrotné ambice a stejně nezkrotnou povahu. Kromě toho je neskutečně přitažlivý, a když chce, umí být i neodolatelně šarmantní.