Všechna jeho přání. - Gibbs, C C (Domino, 2013)
Když se začal Katin vztah s uhrančivým miliardářem Dominikem Knightem vymykat veškeré kontrole, rozhodla se přetrhat všechny vztahy. Ano, nepředstavitelně to bolelo, ale kdyby to neukončila, možná by přišla o rozum. Dominic ovšem není muž, který se jen tak vzdá. A když se s Kate setká v luxusním hotelu v Singapuru, stačí málo a jsou zase tam, kde byli. Jak dlouhé trvání ale může mít nadpozemská vášeň? Kate ví, že její milenec je lovec, který žije jen pro to, aby dostal každou kořist, které se mu zamane. Je toto nečekané setkání pouze začátkem definitivního konce, anebo se jí podaří nezkrotného Dominika zkrotit?