Muž a chlapec - Persons, Tony (Metafora, 2001)
Harryho jednou svede krásná rusovláska a jeho žena na to přijde. Jejím rozhodnutím bylo, že si sbalila kufry, odešla a čtyřletého synka nechala otci "prozatím" v péči.