Jim Dandy : hladovějící tlouštík - Saroyan, William (Eminent : Knižní klub, 2000)
Autor se táže po smyslu lidské existence; dospívá nakonec k závěru, že "tento svět je dům a my jsme šťastní nájemci", kteréžto poselství nepozbývá aktuálnosti ani dnes.