Znamení run - Harris, Joanne (Knižní klub : Euromedia Group, 2008)
Dívence narozené se znamením runy na ruce se všichni zdaleka vyhýbají. Je poznamenána dávnými bohy, a proto všem nebezpečná. Jediného přítele však má - a ten ji naučil znát runy i ovládat kouzla. Odváží se Maddy proniknout do hory a sestoupit do podzemního světa? Jen tak může zabránit nejhoršímu. Dobrodružný příběh prodchnutý atmosférou severských ság - divoký, nebezpečný a nespoutaný