Všemi smysly : 12 českých autorek, 31 povídek, 5 lidských smyslů - Baronová, Barbora (Jota, 2014)
Co se stane, když se na svět kolem sebe podíváte trochu jinak? Když jeden z pěti lidských smyslů převezme vládu nad vaším vnímáním? Seznamte se s dvanácti autorkami a vnímejte na chvíli svět jejich očima. A ušima. A nosem a.