Všechno je jinak, aneb, Co nám neřekli o důchodech, euru a budoucnosti - Pikora, Vladimí (Grada Publishing, 2011)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Známí ekonomové na tyto otázky odpovídají způsobem srozumitelným každému laikovi.