Seznam smrti - Forsyth, Frederick (Knižní klub, 2014)
Ve Virginii sídlí agentura TOSA, jejímž úkolem je hledat a zabíjet ty, kteří jsou pro Spojené státy natolik nebezpeční, že se ocitli na takzvaném Seznamu smrti. Právě na něm přibylo nové jméno: terorista přezdívaný Kazatel, který radikalizuje mladé muslimy a nabádá je k vraždám. Bohužel pro něj zabijí i vysloužilého generála námořní pěchoty, jehož syn patří k nejlepším lovcům lidí ve službách TOSA. Ten se své práci věnuje už šest let. Nezná jméno, podobu ani místo pobytu nového cíle. Kazatel z toho však udělal osobní záležitost. Hon začíná