Tma - Neff, Ondřej (Albatros Plus, 2014)
Nové vydání románu, který od svého vzniku budí pozornost a získal ocenění jako nejlepší česká sci-fi. Autor v něm vykreslil barvitý obraz společenských katastrof, jež by nastaly, kdyby ze světa zmizela elektřina jako technicky fungující síla.