Malé věci, velké věci - Drijverová, Martina (Albatros, 2013)
V rodině čtrnáctileté Jany se roztočí kolotoč událostí a změn, které jí ledacos vezmou, ale také jí do života přinesou někoho nového, kdo jí přiroste k srdci víc, než by čekala.