Výlety s dětmi - Obůrková, Eva (Kam v České republice, 2010)
Nové přepracované a rozšířené vydání. Více než 600 tipů na výlety do všech koutů České republiky pro každé počasí i roční dobu. Informace o otvíracích dobách a cenách vstupného, ověřené kontakty, přehledná mapa a rejstřík.