Únos čtvrté princezny : příběh o lásce mezi nepřáteli - Golding, Julia (Mladá fronta, 2010)
Princezna Taoshira a princ Ramil mají z vůle vládců svých zemí uzavřít výhodný sňatek. Ani jeden není nadšen, protože už při prvním setkání k sobě cítí silné nesympatie. Osud je ovšem svede dohromady prostřednictvím společného nepřítele. Oba jsou uneseni a budou muset překonat vzájemnou nenávist, aby unikli celé řadě nebezpečí, která je na útěku čekají. Kniha nabitá akcí, souboji, honičkami i romantickou láskou od význačné britské autorky.