Nic nového pod sluncem : historické fejetony - Neradová, Jitka (Jalna, 2014)
Ve sbírce dějepisných fejetonů -Nic nového pod sluncem- autorka uvolněně mapuje českou historii od Cyrila a Metoděje až po císaře Františka Josefa I. jde o českou cestu proti proudu času, putování nepříliš vážné, byť místy seriózní. Potkáme se na ní s osobnostmi důvěrně známými...