Otevřená sezóna - Box, C. J. (Charles James) (Class, 2006)
Příběh Joea Picketta, čerstvého wyomingského revírníka, jehož osudný výstřel z pušky vtáhl do boje za ohrožený druh zvěře, ale také do bitvy o vlastní život a existenci milované rodiny.