Modrá půlnoc - King, Jonathan (Euromedia Group : Knižní klub, 2005)
Svůj starý život skončil Max v osudný okamžik, kdy během přestřelky zabil v sebeobraně dvanáctiletého chlapce. Ještě téže noci odešel od policie a uchýlil se do samoty na okraji floridských močálů. Pak jednoho večera najde v řece mrtvolu dítěte a tato událost mu jeho minulost znovu zpřítomní.