Říše temnot. Spřízněné duše - Smith, L. J. (Fragment, 2013)
Šestnáctiletá Hannah je v nebezpečí. Dostává podivné vzkazy, má pocit, že ji někdo sleduje a chce ji zabít. Podivný cizinec, se kterým se setkala již v minulém životě, tvrdí, že oni dva jsou spřízněné duše a patří k sobě. Co když ale varovné vzkazy ukazují právě na něj? Co bude muset Hannah podstoupit, aby se dozvěděla pravdu a zachránila se?