Gigantické stroje : velká encyklopedie s 3D obrázky - Mart, Tomás (3D knihy, 2013)
Fascinující GIGANTICKÉ STROJE Jeřáby a demoliční stroje Nákladní letadla a helikoptéry Průzkumné letouny a neviditelné bombardéry Obří rypadla a buldozery NEUVĚŘITELNÝ SVĚT GIGANTŮ KOLEM NÁS!