Chyť mě - Gardner, Lisa (Světový bestseller, 2013)
Seržantku D. D. Warrenovou z bostonského detektivního oddělení hned tak něco nepřekvapí, Charlene Rosalind Carter Grantová ji však dokonale zaskočí: prosbou o vyšetření své vlastní vraždy Charlene je přesvědčena, že ji někdo usiluje o život. Dva roky po sobě zemřely dvě její nejlepší kamarádky obě 21. ledna, obě rukou neznámého vraha. Blíží se další 21. leden a Charlene počítá hodiny do své smrti. Ale rozhodně se nevzdá bez boje... V D. D. však hlodá podezření: Je Charlene obětí, nebo pachatelkou dokonalých zločinů? A co ji spojuje s chladnokrevnými vraždami bostonských pedofilů, které vypadají, jako by si někdo vyřizoval účty? Lisa Gardnerová je autorkou 16 kriminálních románů (a 13 románů pro ženy). Její knihy vycházejí ve 30 zemích, počet prodaných výtisků (více než 22 milionů) a především nesporné kvality jejich napínavých příběhů ji rozhodně řadí ke světovým bestselleristům tohoto žánru.