Čtyři a půl kamaráda a matikářovy plavky - Friedrich, Joachim (BB Art, 2007)
Nejen že učitel na matematiku ztratil při skoku z třímetrového můstku plavky. Z parkoviště před školou navíc kdosi ukradl auto. A ke všemu ještě patřilo policajtovi Kalle ovšem nezapochybuje ani okamžik: Veškeré stopy vedou k jednomu z učitelů! A Kallova detektivní kancelář se pouští do pátrání. Přitom však narazí na vskutku prapodivnou stopu.