Manželství do 158 liber - Irving, John (Odeon, 2003)
Manželsko-milenecký propletenec má prvotně za cíl cosi vyřešit, vyrovnat dluh z minulosti, ozvláštnit a kompenzovat přítomnost, nakonec přináší rozčarování.