Letopisy Narnie. Stříbrná židle. - Lewis, C. S. (Letopisy Narnie, 2006)
Je spousta dveří, ale pouze jedny vedou do jiného světa. Projděte s námi do země zázraků a kouzel - do Narnie! Najděte společně s Jillem a Eustacem syna krále Kaspiana, který zmizel při pátrání po vrahu své matky. Času je málo, Aslanova znamení se dají snadno přehlédnout a v podzemí číhají nebezpečné nástrahy. Jedno z největších a nejnamáhavějších dobrodružství právě začíná. Nenechte si ujít Letopisy Narnie, fantasy bestseller, který nadchl miliony čtenářů po celém světě