Dívky v sedlech. Záchranná síť. - Bryant, Bonnie (Klokan, 2010)
Stefi, Carol a Lisa opět tráví prázdniny na turistickém ranči Dl ouhé O, kde pro pobavení hostů vystupují ve westernovém představen í. Když má být Stefi jako rukojmí unesena, její kůň Balon ji brání a stane se okamžitě hvězdou celé podívané. Stefi si divokého koně pro jeho oddanost zamiluje a rozhodne se ho pro sebe získat za ka ždou cenu.