Fantazii se meze nekladou - Robb, J. D. (Klokan (Alpress), 2011)
Třicátá kniha série Smrtící--. Pro Evu Dallasovou nebude lehké objasnit případ Barta Minnocka, majitele softwarové firmy, který byl nalezen mrtvý v elektronicky uzamčené místnosti, kde testoval novou počítačovou hru. Od začátku je jasné, že jde o vraždu, ale je naprostou záhadou, kdo a jak tento hrůzný čin provedl, když nikdo z místnosti nemohl odejít.