Filipova nová dobrodružství - Kaminská, Renata (Život a zdraví, 2008)
Další dobrodružství Filipa a jeho přátel. Kniha je populární a nenásilnou pomůckou při výuce zdraví, etiky a prevence návykových drog. Je určitou dětskou formou hlavních bodů programu New Start. Výstižným, někdy humorným a pro děti poutavým, až dobrodružným příběhem autoři nabízejí dětem i učitelům základy zdravého životního stylu.