Co bude s Modruškou? - Webb, Holly (NAVA, 2011)
Další knížka ze série příběhů britské autorky Holly Webb o malých zvířátkách. Lucka je nešťastná, protože se musí stěhovat a opustit kamarády. Rodiče jí přichystají překvapení - roztomilé siamské kotě. Doufají, že Modruška pomůže Lucce zvyknout si na nové prostředí. Lucka si kotě zamiluje, ale zlobí se na rodiče, a tak předstírá, že o Modrušku nemá zájem. Nešťastné kotě si připadá opuštěné a neví si rady. Proč je Lucka nechce?