Stařec a kuře - Hess, Ludvík (Petrklíč, 2011)
Román a autobiografie do písmene odpovídající skutečnosti je pro autora typická forma. Data včetně hodiny, minuty i vteřiny jsou skutečná. Popsaná místa čtenář najde, bude-li je chtít hledat. Postavy knížky taky, autor je všechny uvádí s jejich souhlasem. Jako v žádné ze svých předchozích knížek se nevyhnul erotice. Tentokrát je hlavní hrdinkou jeho milostného příběhu mladá sociální pracovnice, které říkal Mladé a hlavně Nezkušené Kuře