Z druhé strany postele - Girod de l' Ain, Alix (Román (Motto), 2013)
Ariane a Hugo chtějí uniknout z rutiny svého desetiletého manželství. Odhodlají se proto k zásadní změně - vymění si strany postele a také své životy. A spolu s tím rovněž zaměstnání, auta a šekové knížky. Ona je náhle šéfovou společnosti půjčující stavební zařízení, on prodává šperky. Přizpůsobí se muž zvyklý řídit tým podřízených této situaci? Dokáže si blondýnka vážící padesát kilo vynutit respekt chladných obchodníků? A je život na druhé straně postele opravdu lepší?