Potíže v ráji - Chmelanová, Stanislava (Původní česká detektivka, 2012)
Tři mladé ženy, kterým zasáhla do života neobjasněná vražda: Erika se v novém bydlišti cítí jako v ráji až do chvíle, kdy v sousedství dojde k několika přepadením, Aneta čelí podezření při nečekaném úmrtí manžela a Adéla je přesvědčená, že se ji pokouší někdo zabít. Každá z nich je nucena pátrat na vlastní pěst, život každé se postupem času ocitne v nebezpečí a vrahem může být kdokoli z jejich blízkých...